У Львові кілька маршрутів тимчасово курсуватимуть зі змінами

3651 0
В місті проходитимуть велозмагання.
Фото умовне

Фото умовне

У неділю, 10 вересня, у Львові відбуватиметься Чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції. Велоетап учасники проїжджатимуть за маршрутом: вул. Хмельницького (м. Винники) – вул. Личаківська (ТОВ «Ензим»).

Джерело: пресслужба ЛМР

На час заїзду цю дистанцію перекриють для руху транспорту. Відтак автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський. Велоетап триватиме від  07:00 год і до 09:00 год.

Читайте ткож: На Львівщині обмежили рух однією із автодоріг. Схема об'їзду

«Учасники змагань, яких буде 50, будуть виїжджати з Emily Rezort, на головній дорозі повертають праворуч, їдуть до оглядового майданчика у Винниках, розвертаються і їдуть до «Ензиму». І так кілька кіл. А останнє коло - повертають знову в Emily Rezort і там продовжують змагання», – пояснили в управлінні спорту ЛМР.

Нагадаємо, із 1 вересня транспортний потік у Львові збільшився. Тож Тvoemisto.tv зібрало інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонтні роботи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!