Львів отримав вісім нових малогабаритних автобусів

3334 0
Нові малогабаритні низькопідлогові автобуси Ataman, пристосовані для людей на візках, придбані у ТОВ «Український автобус».
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

Сьогодні, 14 грудня, львівське комунальне АТП-1 отримало 8 нових малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman. Про це повідомив керівник комунального автотранспортного підприємства Ярослав Іванець.

За його словами, до кінця наступного тижня підприємство має отримати решту 12 автобусів.

Як зазначив Ярослав Іванець, після оформлення всіх документів та отримання номерних знаків, автобуси виїдуть на міські маршрути. З маршрутами, на яких курсуватимуть нові автобуси, ще не визначились. Він висловив сподівання, що автобуси курсуватимуть у Львові ще в цьому році.

Нагадаємо, окрім 20 автобусів Ataman, комунальне підприємство очікує і на великі низькопідлогові автобуси від компанії «Електрон».

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!