У Львові на площі, де був Монумент слави, відбувся концерт до Дня незалежності

17225 0
Тут давно не було багатолюдних концертів, насамперед через карантинні обмеження.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У Львові сьогодні, 24 серпня, на площі біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де вчора встановили 50-метровий найвищий флагшток на Львівщині, відбувся концерт до 30-тої річниці Незалежності України.

Сьогодні тут виступають Navka, Аркадій Войтюк, гурт Kalush та Alyona Alyona.

«Незалежність – це можливість бути собою, мати свої думки і не стримувати себе», – прокоментувала значення свята Тvoemisto.tv співачка із Чернівців Navka.

Нагадаємо, що вчора поряд з площею, біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, встановили 50-метровий найвищий флагшток на Львівщині і підняли 23 серпня найбільший прапор в області. Перед цим із площі демонтували останні фрагменти Монументу слави – скульптури «Батьківщини-матері» та радянського Воїна. Всі горельєфи звідси перенесли у Музей терору на проспект Чорновола. До слова, у ногах скульптури Монументу Слави знайшли капсулу із запискою імен працівників заводу, де виливалися Берегиня і Солдат.

Фото і відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!