На правах реклами

У Львові презентували новий квартал заміської нерухомості Royal Estate

10979 0
Зводять його на межі Львова та природного парку Розточчя.
фото: Royal Estate

фото: Royal Estate

Міжнародний україно-польський консорціум девелоперських компаній Lighthouse Development/Pro development/Kampus+ презентували новий заміський комплекс таунхаусів і квартир Royal Estate. Зводять його на межі Львова та природного парку Розточчя. Tvoemisto.tv розпитало про особливості, концепцію та варіанти будівництва, а також з’ясувало можливість оглядового візиту на будівництво комплексу.

Квартал заміської нерухомості Royal Estate поєднує приватні таунхауси, квартири, центр дитячого дозвілля, магазин, кав’ярню, пекарню, медичний кабінет і фітнес-зал з панорамними видами на заповідні ліси. Локація комплексу – на межі Львова (Львівська міська територіальна громада) і природного заповідника Розточчя біля урочища Королева Гори.

«Бачимо перспективу вкладати як кошти, так і технології, можливості та підходи в нові зручні формати житла і будувати Україну разом для людей, які цінують якість», – каже представник польської сторони проєкту Войцех Пйотр Гацковскі під час включення на зустрічі з ріелторами та представниками компаній нерухомості, клієнти яких зацікавлені в такому типі житла. 

Як розповів Микола Протасеня, керівник Lighthouse Development, йдеться про досвід партнерів в розвитку девелоперських проєктів в Польші, серед яких і  проєкти національного рівня, зокрема містечко під Варшавою, що об’єднує кампус університету, житло, торгові, інфраструктурні рішення та простори дозвілля.

«У Львові також впроваджуємо підходи, які зарекомендували себе в Польщі. Перш за все, технологічні та проєктні і суто девелоперські підходи. Оскільки це інвестиційний проєкт, то спочатку ми збудували частину, яку можна побачити готовою. Починаємо наступні і це буде стартом продажів. Люди повинні бути впевненими в якості та спроможності девелопера», – каже він.

Концепт заміського кварталу Royal Estate розробляли студії материнської компанії і українських архітекторів під керівництвом Дмитра Яреми. 

Перша черга будівництва – таунхауси з власною ділянкою – зблоковані приватні будинки різної площі, у тому числі з вбудованим гаражем на два авто. Площа кожного з таунхаусів – від 133 до 185 квадратних метрів. Друга – будівництво якої тільки розпочато – малоповерхове житло (4 поверхи), але з концепцією заміської квартири. Загалом передбачили  27 квартир. Перший і другий поверхи містять однокімнатні квартири, 3-4 поверхи – двоярусні квартири з окремим входом. 

Заміський житловий квартал Royal Estate 

Незалежно від обраного варіанту усі типи нерухомості об’єднані спільною інфраструктурою. Утриманням комплексу (від прибирання до ландшафтного догляду) займається власна управляюча компанія. Окрему увагу, пояснюють у компанії, приділили безпеці, за яку відповідатиме сучасна система та цілодобове відеоспостереження від HIKVISION: контроль периметру та можливість нагляду за своїм житлом кожному мешканцю в режимі онлайн. Передбачили також цілодобовий консьєрж-сервіс.

«Пропозиція передбачає варіанти різного ступеню готовності. Для тих, хто шукає мінімум ризиків, є збудовані варіанти. Для тих, хто шукає економний варіант – купівля на старті будівництва. Останній варіант забезпечує 40% капіталізації в перший рік експлуатації», – додає представник компанії Іван Гладишев.

Ціна на старті будівництва другої черги становить від 750 доларів за квадратний метр (за повної оплати) до 820 дол./кв. м (за розтермінування оплати). Також можливий дизайн-проєкт помешкання у подарунок при купівлі житла. 

На 10 червня, як повідомили в компанії, передбачили можливість оглядового візиту щоби побачити комплекс та можливості локації. Для цього потрібна попередня реєстрація, а більше можна дізнатися на сайті комплексу та у відділі консультацій: вулиця Замарстинівська, 176а, тел. (097) 97 97 327.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!