У Львові проведуть акції для популяризації читання

1634 0
Із 5 до 6 червня у нашому місті відбудеться новий унікальний літературний проект «Читай. Львів», який створено з метою популяризації літератури та зміцнення іміджу Львова як літературного міста.

«Новий літературний проект «Читай. Львів» має на меті показати літературу як багатогранний жанр мистецтва та зацікавити усіх відкрити для себе літературний Львів. Заходи триватимуть два дні, 5 та 6 червня – п’ятницю та суботу. У програмі фестивалю чимало різноманітних подій, які відбуватимуться у музеях, галереях і театрах міста. Серед атракцій проекту - літературний вечір від молодих письменників в Музеї етнографії та художнього промислу, вистава від Театру ім. Леся Курбаса та окремі дитячі заходи від видавництва «Старого Лева», - розповіли у відділі промоції міста ЛМР.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!