У Львові триває LvivMozArt. Програма четвертого дня фестивалю

1727 0
Цей день буде присвячений зв’язку поколінь: відвідувачі концертів почують як твори родини Моцартів, так і твори сучасних композиторів.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові протягом тижня триватиме LvivMozArt. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з програмою четвертого дня фестивалю.

17:00 – камерний концерт «Моцарт – зв’язок поколінь».

Концерт-презентація найпотужнішого моцартівського товариства в світі — Зальцбурзького Моцартеуму — має повне право вважатись історичною подією для України. Програма концерту складатиметься із скрипкових творів Леопольда, Вольфганга-Амадея та Франца Ксавера Моцартів.

Локація: Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15.

Читайте також: Перший концерт фестивалю LvivMozArt провели на руїнах синагоги у Бродах. Атмосферні фото

18:30 – камерний концерт «Соколов та друзі».

Особлива програма від всесвітньо відомого скрипаля-віртуоза Валерія Соколова з творами Шостаковича та Шульхоффа. Лінія заборон та репресій тоталітарних режимів ХХ століття, символізм боротьби мистецтва проти системи червоною ниткою проходить через всі твори концерту. Звучатиме музика митців, що творили  в рамках тоталітаризму та, водночас, поза усіма його межами та кордонами.

Локація: Органний зал, вул. Бандери, 8.

20:00 – концерт фортепіанного дуету в 4 руки «2+2».

Програма солістів і лауреатів престижних конкурсів Катерини Тітової та Едгара Вірсоцкі поєднала найкращі зразки фортепіанних творів для 4-х рук. Серед них – твори Едварда Гріга, Фазіла Сейя, Клода Дебюссі, Сергія Рахманінова та Астора П’яццоли.

Локація: Львівська Опера, проспект Свободи, 28.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!