У Львові триває LvivMozArt. Програма п’ятого дня фестивалю

1570 0
На львів’ян очікує перформанс просто неба, хорові співи, твори Шопена і нова програма від музиканта із топ-10 сучасних артистів за версією Нью-йоркського радіо.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

У Львові протягом тижня триватиме LvivMozArt. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися з програмою п’ятого дня фестивалю.

10:00, 18:00 – вуличний перформанс «Одного разу в місті». Вхід вільний.

Перед глядачами відбудеться інтерактивне спілкування між тваринами й людьми. Звірі можуть навчити людей особливим обіймам і способам слухати музику. Людина може навчити звірів говорити. Тварини і люди шукатимуть можливостей взаємодії, приємного спілкування і засобів, щоб допомогти одне одному.

Локація: біля Катедри, вул. Театральна, 7.

Читайте також: Перший концерт фестивалю LvivMozArt провели на руїнах синагоги у Бродах. Атмосферні фото

17:00 – звучання ХХ: концерт хорової музики композиторів ХХ століття.

Камерний хор «Софія» презентує оригінальну програму з творів титана української музики Бориса Лятошинського та світових сучасних композиторів.

Локація: Домініканський собор, площа Музейна, 1.

19:00 – Шопенівський вечір.

Концерт-речиталь канадського музиканта Лю Сяою — це зворушлива елегія фортепіанної музики Фридеріка Шопена, одного із найяскравіших композиторів доби Романтизму.

Локація: Львівська опера, проспект Свободи, 28.

Читайте також: У Львові стартує LvivMozArt. Програма фестивалю

21:00 – «Перетини» – презентація нової програми Абраама Броди & Group.

Абраам Броди, митець, що активно співпрацює з Мариною Абрамович, знаковий учасник найпрестижніших фестивалів світу та автор неповторного стилю інструментального перформансу. Він входить в топ-10 сучасних артистів  за версією Нью-йоркського радіо.

Разом із колективом відомих литовських музикантів-експериментаторів, Абраам Броди поділиться новинками з альбому «Перетини», записаного у студії Greenhouse в Ісландії. В своїй творчості митець поєднує як класичні звучання з використанням електронних ефектів, так і фольклор, що робить його музику одночасно футуристичною та міцно пов’язаною з прадавнім світом балтійських традицій.

Локація: Lem Station, перехрестя вулиць Вітовського, Сахарова та Героїв Майдану.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!