У Львові встановлять півтисячі індивідуальних теплових пунктів. Адреси

1988 0
ЛМКП «Львівтеплоенерго» за грантові кошти Європейського банку реконструкції та розвитку обладнає близько півтисячі індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в будівлях Львова. Встановлення їх відбуватиметься в 3 черги, перша з яких стартує уже в 2015 році. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: grandpalace.km.ua, firtka.if.ua

фото: grandpalace.km.ua, firtka.if.ua

«За допомогою ІТП, ми маємо можливість регулювати подачу тепла до будівель. Натомість, за допомогою програмування, підтримуватимуться комфортні умови в будівлі при економному витрачанні енергоресурсів, завдяки автоматичному регулюванню відпуску тепла на опалення та інші системи – відповідно до заданого розкладу та з урахуванням температури повітря ззовні. Досвід будинків, котрі використовують ІТП, показує економію до 20% теплової енергії за сезон», – відзначає Іванна Гаврилко, начальник міського відділу енергоменеджменту.

Читайте також: Як львів'янам економити на компослугах. Три поради від експерта

З переліком адрес, за якими встановлять ІТП, можна ознайомитись на спеціально розробленій карті.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!