У Львові засніжило. Атмосферні фото міста

2809 0
Tvoemisto.tv зібрало кілька атмосферних фото засніжених вулиць Львова.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Сьогодні, 3 грудня, у Львові спостерігають значні опади – сильний мокрий сніг з переходом в сніг. Окрім цього, рятувальники вже оголосили штормове попередження через хуртовину та нагадали про ожеледицю на дорогах. Tvoemisto.tv зібрало кілька атмосферних фото засніжених вулиць міста. 

Мешканців закликають дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність і обережність, перебуваючи на вулиці.

Нагадаємо, що, за повідомленням синопників, 4 та 5 грудня у Львові буде без істотних опадів. Вітер західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. На дорогах спостерігатиметься ожеледиця. Вночі температура становитиме 5-10 градусів морозу. У горах буде ще холодніше – до 12 градусів морозу. Денні температури сягатимуть від 4 морозу до 1 тепла. 6 грудня варто знову очікувати невеликий сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура – у межах 5-10 градусів морозу, вдень – близько нуля.

Фото Анни Чистякової, Христини Гоголь та Аліни Петренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!