У Львові затвердили межі скверу «Шкільний». Схема

1605 0
Окрім цього, заборонили зміну цільового призначення земельної ділянки.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові затвердили межі скверу «Шкільний» у Залізничному районі, на вул. Головатого, 7а. Відповідне рішення прийняли депутати на сесії Львівської міськради.

Читайте також: В одному із парків Львівщини живе рідкісний вид птахів

Йдеться про ухвалу, якою надали земельну ділянку площею 1,1868 га на вул. Головатого, 7а у постійне користування для збереження та використання скверу «Шкільний». Окрім цього, заборонили зміну цільового призначення земельної ділянки.

Таке рішення має забезпечити ефективне використання земель рекреаційного призначення міста, організацію відпочинку для мешканців, збереження зелених насаджень тощо.

Нагадаємо, що напередодні Парк довкола Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні оголосили пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кульпарків». Парк розташований на вул. Кульпарківській, 95.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!