Політична реклама

У Львові змінять графік руху трамваїв та тролейбусів

3222 0
Як завив в.о. начальника управління ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, невдовзі очікуються суттєві зміни у графіках руху електротранспорту та з’явиться більше інформаційних таблиць на вулицях міста.

Також до кінця 2015 року у Львові з’явиться електробус, пише Zik.

«До кінця року у Львові з’явиться новий трьохсекційний «Електрон», який трохи менший і компактніший від того, що зараp», - розповів в.о. начальника управління ЛКП «Львівелектротрансу» Володимир Карпа.

Директор трамвайного депо Роман Василишин додав, що мешканці зможуть перевірити прозорість використання коштів ЛКП «Львівелектротранс», звернувшись до Львівської міської ради.

«На даний час борг від держави – 6 мільйонів гривень, а нашим працівникам ми з лютого не виплачували зарплати. Тому, кошти від підвищення тарифів підуть на погашення заборгованості по заробітній платі та на ремонт електротранспорту», - заявив начальник трамвайного депо Роман Василишин.

Окрім того, львів’яни зможуть слідкувати за рухом електротранспорту онлайн.

Також у Львові планують підвищити вартість проїзду в електротранспорті. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!