У Львові змінять організацію руху на перехресті вулиць Тичини-Хвильового

3629 0
Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення змінити організацію дорожнього руху на перехресті вул. Тичини-Хвильового у Львові.
Скрін з google.maps

Скрін з google.maps

На цьому перехресті буде змінено напрямки «головна дорога» та «другорядна дорога», повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«На сьогодні головною дорогою є вулиця Хвильового, однак по вулиці Тичини курсує громадський транспорт, тож комісія прийняла відповідне рішення змінити тут організацію дорожнього руху», – розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

За його словами, планується, що до кінця цього місяця на перехресті будуть встановлені відповідні дорожні знаки і буде змінено організацію дорожнього руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!