У пологовому на вул. Раппопорта гарячу воду даватимуть цілодобово

3133 0
У пологовому відділенні Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні, що на вулиці Раппопорта, 8, обіцяють увімкнути цілодобове водопостачання.
фото: tabletki.pp.ua

фото: tabletki.pp.ua

Про це йшлося під час дискусії «Пологові будинки у Львові: яких змін очікувати?», організованої платформою «Твоє місто Львів» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

«Коли пологове відділення Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні відкриють, тоді й увімкнемо цілодобове постачання гарячої води», – зазначив у коментарі Tvoemisto.tv Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Володимир Зуб. Фото: Богдан Ємець

Досі гарячу воду подавали за графіком. Зі слів головного лікаря Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні Вадима Олійника, гаряча вода у пологовому відділенні лікарні є, але постачається вона лише двічі на день: зранку і ввечері по 2,5 години.

Зараз пологове відділення закрите. «Відкриття пологового відділення відбудеться 8-го листопада і вже з 9.00 цього дня планується прийом пацієнтів», – зазначив Tvoemisto.tv Вадим Олійник.

Вадим Олійник. Фото: Богдан Ємець

Нагадаємо, під час дискусії було озвучено 13 проблем пологових Львова. Також у Львові сподіваються, що до кінця наступного року у місті відкриють перинатальний центр на вулиці Дж. Вашингтона («на Батальній»), а умови перебування та надання послуг будуть на рівні з Польщею чи Австрією.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!