У пункті пропуску на Львівщині в автобусі виявили понад 150 одиниць незадекларованого одягу

68512 0
Працівники митниці виявили 170 одиниць одягу бренду «Bogner».
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

У пункті пропуску «Шегині – Медика» працівники митниці виявили в рейсовому автобусі 170 одиниць незадекларованого одягу бренду «Bogner». Про це повідомила Львівська митниця

«Під час проходження митного контролю водій, 48-річний житель Києва, подав декларацію, в якій йшлося про відсутність будь-яких товарів для переміщення через митний кордон України. Однак оглядаючи транспортний засіб, працівники митниці виявили в конструктивних порожнинах автобуса, не призначених для перевезення вантажу, 170 одиниць нового одягу фірми «Bogner» (куртки, штани, футболки тощо)», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У пункті пропуску на Львівщині в мікроавтобусі виявили півсотні незадекларованих косметичних засобів

По факту незаконного ввезення в країну правоохоронці склали адмінпротокол відповідно до ч.1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України.

Нагадаємо, що мешканець Київщини намагався незаконно провезти два автомобілі під виглядом гуманітарної допомоги через кордон на Львівщині.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!