У серпні всі громади Львівщини виконали план бюджетних надходжень

823 0
Це вже вдруге, коли всі громади області виконують його цьогоріч.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У серпні всі територіальні громади Львівщини виконали план показників з надходження податків до загального фонду бюджету. Загалом по області цей показник за 8 місяців 2023 року тримається у рамках 108%, а річний план виконано на 74%. Про це повідомила Львівська облрада.

«Однак маємо громади, де виконання планових завдань за підсумками року викликає певні сумніви – Новокалинівська, Золочівська, Івано-Франківська, Меденицька. Нагадаємо, порівняно з відповідним періодом 2022 року надходження по області зросли на 27%», – повідомили в департаменті фінансів Львівської ОВА.

Читайте також: На армію можна, на інфраструктуру – ні? Як обирати, на що виділяти кошти під час війни

Наразі Меденицька громада – єдина громада в області, яка показує негативну динаміку надходжень в порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, що у липні міський бюджет Львова поповнили на 2,5 млн грн, які стягнули з боржників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!