У Соборі святого Юра у Львові 9 днів молитимуться перед чудотворною іконою

8410 0
УГКЦ відзначає свято Матері Божої Неустанної Помочі.
ІКОНА МАТЕРІ БОЖОЇ НЕУСТАННОЇ ПОМОЧІ

ІКОНА МАТЕРІ БОЖОЇ НЕУСТАННОЇ ПОМОЧІ

У першу неділю дипня УГКЦ відзначає свято Матері Божої Неустанної Помочі. Від сьогодні, 3 липня, і до 11 липня включно в Соборі святого Юра у Львові на подвір’ї біля храму, відбуватиметься дев'ятиденне моління до Пресвятої Богородиці перед іконою Матері Божої Неустанної Помочі. Про це повідомили на сторінці храму у Facebook.

«Протягом девʼяти днів після вечірніх Богослужень звершуватиметься Акафіст до Пресвятої Богородиці. Здійснімо разом цю духовну мандрівку, сповнені довір’я до Божої Матері і нашої Матері Неустанної Помочі, пам’ятаючи, що Вона як любляча Мати, провадить нас за руку дорогами життя», – йдеться в повідомленні.

Молитва  до Матері Божої Неустанної Помочі

О Пречиста Діво, в дні Твоєї слави не забувай про тривоги бідної землі! Подивися милосердним оком на тих, хто перебуває в смутку й болю, хто бореться з труднощами, чиї вуста безустанно п’ють із чаші гіркоти життя. Змилуйся над тими, хто втратив найближчих. Змилуйся над тими, хто любить одне одного, а живе в розлученні. Змилуйся над самотніми серцями. Змилуйся над тим, кого любимо і за кого переживаємо. Змилуйся, Свята Царице, над тими, хто плаче, молиться, страждає, і дай нам усім надію і святий мир. Амінь. О Мати Неустанної Допомоги, нехай кожна хвилина мого життя буде безперервним покликом мого серця, яке прибігає до Твоєї опіки і любові. Тоді в небі заслужу собі благодать радіти Твоїй славі, о Маріє, Дочко Отця, Мати Сина, Обранице Духа Святого, а мені – Мати моя! Амінь.

Нагадаєм, що з  суботи, 1 липня, до неділі, 9 липня, храм святої Анни у Львові (вул. Городоцька, 32) запрошує на дев’ятиденне моління до Пресвятої Богородиці перед Її чудотворною іконою Неустанної Помочі, яку коронував Папа Римський Пій XI. Розклад молінь дивіться за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!