Київ

У столиці започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці та вже висадили перші дерева

671 0
У парку на Володимирській гірці висадили платани іспанські.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко разом із мером Брюсселя Філіпом Клозом започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці та вже висадили два перших дерева. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

«Разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом, який на моє запрошення приїхав до української столиці, започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. І висадили сьогодні два перших дерева – платани іспанські. Брюссель вважається столицею Європейського Союзу, частиною якого прагне стати Україна. І дуже символічно, що першим до висадки дерев на новій алеї доєднався саме мер Брюсселя. Ці дерева – символ нашої дружби та Перемоги України й демократичного світу над варварською росією!» – зазначив Віталій Кличко.

Очільник столиці подякував місцевій владі Брюсселя та уряду Бельгії за солідарність з українським народом. За те, що не припиняють надавати Україні політичну підтримку, а також економічну та гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, під час візиту до Києва мер Брюсселя Філіп Клоз, державний секретар Брюссельського столичного регіону Паскаль Смет та делегація Брюсселя відвідали постраждалі від російських варварів передмістя столиці, побували в одній із київських комунальних лікарень та реабілітаційному центрі. Також Брюссель передав Києву 2 сучасні карети швидкої допомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!