У центрі Львова обмежать рух через ходу до Дня міста. Маршрут

2676 0
У святковій ході візьме участь «Король Лев» з лицарями, міські театри, народні колективи «Горицвіт», «Мрія», «Квіти України», колективи-учасники фестивалю «У колі друзів», зокрема колективи-гості з Польщі, Чехії, Словаччини, представники спортивних організацій міста та учасники фестивалю оркестрів та мажореток «Королівський Лев».
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

З нагоди Дня міста, 5 травня, центром Львова пройде традиційна святкова хода, інформує прес-служба ЛМР.

З 12:00 до 14:00, на просп. Шевченка, пл. Данила Галицького, просп. Свободи, вул. Беринди та пл. Ринок буде обмежено рух приватного, міського автотранспорту та електротранспорту. Мешканців та гостей міста  просять не паркувати свої автомобілі на зазначених вулицях.

Читайте також: Куди піти з дитиною на день міста. Перелік заходів

Парад розпочнеться з пл. Міцкевича о 13:00 год, пройде по пр. Свободи, вул. Беринди, пл. Ринок. У святковій ході візьме участь «Король Лев» з лицарями, міські театри, народні колективи «Горицвіт», «Мрія», «Квіти України», колективи-учасники фестивалю «У колі друзів», зокрема колективи-гості з Польщі, Чехії, Словаччини, представники спортивних організацій міста та учасники фестивалю оркестрів та мажореток «Королівський Лев».

Загалом буде до 1,5 тис. учасників. На пл. Ринок львів’ян привітає Король Лев з Королевою Констанцією. Перед парадом будуть урочисті збори з нагоди Дня міста Львова, де буде вручено почесні відзнаки та нагороди.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!