У ЗМІ повідомили, що Росія завершила останні приготування до вторгнення в Україну

3420 0
РФ відправила на кордон з Україною медичні підрозділи.
Війська, розгорнуті біля кордону з Україною. Фото з супутника

Війська, розгорнуті біля кордону з Україною. Фото з супутника

Посадовці західних оборонних підприємств стверджують, що Росія завершила останні приготування до вторгнення в Україну. Нещодавно РФ відправила на кордон медичні підрозділи, передає «Українська правда». 

«Москва завершила останні приготування до вторгнення в Україну, відправивши на фронт медичні підрозділи. Вона перейшла до рівня готовності, якого не досягала раніше». 

Читайте також: «Далі знову буде ескалація». Аналітик про загрозу російського вторгнення

Як зазначають у статті, ці кроки не означають, що напад обов’язково буде, але вони є передумовами для бойових дій та викликали інтенсивні дебати серед західних союзників щодо намірів Путіна. 

Тим часом у Львові сьогодні, 28 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про створення програми заходів щодо підготовки львівської громади до національного спротиву. Програму підготували виконавчі органи, спільно з фахівцями з тероборони. Її ще мають затвердити депутати міськради, а також запланувати фінансування на цей рік.

Програма розрахована на три роки, її виноситимуть на розгляд сесії міськради 3 лютого.

Читайте також: Одна бригада, сім батальйонів. Як у Львові планують організувати оборону у разі наступу Росії

Додамо, що Львів уже проводить стрілецький вишкіл комунальників. А за два тижні львів'яни зможуть записатися на військово-медичні навчання. Детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!