Україна

Українські повітряні сили вночі знищили 9 «Шахедів» і 3 ракети Х-59

332 0
«Шахеди» загарбники запустили з Курської області рф.
Фото: Повітряні сили

Фото: Повітряні сили

У ніч на 26 лютого росіяни атакували Україну 7 ракетами та 14 ударними безпілотниками типу Shahed, 3 ракети та 9 дронів вдалося знищити.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ у Telegram

Окупанти випустили балістичну ракету «Іскандер-М» з тимчасово окупованого Криму, дві ЗКР С-300 з Бєлгородської області РФ, три керовані авіаційні ракети Х-59 та протирадіолокаційну Х-31П з ТОТ Запорізької області. «Шахеди» загарбники запустили з Курської області рф.

У результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено три керовані авіаційні ракети Х-59 та 9 «Шахедів» у межах Харківської та Дніпропетровської областей.

У повідомленні йдеться, що до відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!