Київ

В Київ під час тривог не пускатимуть вантажівки

1329 0
Йдеться про вантажний транспорт загальною масою понад 4,5 тонни

Заїзд великогабаритного транспорту до Києва під час повітряної тривоги буде заборонено. Відповідне рішення  ухвалила Рада оборони міста Києва, повідомляє КМДА.

Рішення про заборону в'їзду у місто вантажного транспорту під час тривог набуває чинності з 22  травня.

Як уточнили в КМДА, йдеться про вантажний транспорт загальною масою понад 4,5 тонни. 

Північне Київське теруправління Національної гвардії спільно з управліннями патрульною поліції Києва та області забезпечуватиме контроль за зупинкою вантажного транспорту на в'їздах у місто. 

Нагадаємо, згідно з рішенням Ради оборони Києва, у разі повітряної тривоги КП «Київпастранс» та приватні компанії, що надають послуги з перевезення пасажирів, мають робити зупинку біля найближчого укриття для населення, розміщеного за маршрутом руху. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!