Київ

В Київ приїхав актор з серіалу «Надприродне» Міша Коллінз, - United24

1346 0
Американський актор приїхав підтримати Україн
Фото: United24

Фото: United24

В Київ прибув кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі «Надприродне» Міша Коллінз. Про це повідомляється на сторінці United24 в facebook.

«Подивіться, хто приїхав! Та це ж наш амбасадор Andriy Shevchenko ! І не сам, а зі старшим сином Джорданом. Зачекайте, а хто це поруч? Та це ж кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі «Надприродне» Міша Коллінз! Вітаємо всіх у Києві!», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше у травні до Києва приїхала акторка «Вікінгів» Кетрін Винник, яка має українське коріння. Разом із нею до столиці завітала акторка, уродженка Києва, Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі «Зоряні війни: Асока». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, UNITED24

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!