В укритті перинатального центру у Львові облаштовують операційну за кошти з благодійного аукціону

658 0
Вже придбали обладнання на понад 2 млн грн.
Фото з Facebook-сторінки Марії Малачинської

Фото з Facebook-сторінки Марії Малачинської

В укритті Львівського обласного клінічного перинатального центру буде сучасна операційна. Про це розповіла очільниця закладу Марія Малачинська.

За її словами, роботи з облаштування вже розпочались, вдалось вже придбати частину обладнання. Зокрема, купили  дефібрилятор ТЕС-5621, два приліжкових монітори пацієнта PVM-4763, операційний стіл SU-03. Загальна вартість придбаного становить 2, 1 млн грн.

«Зібрати кошти на дороговартісне сучасне обладнання вдалося завдяки щедрості та величезній підтримці наших друзів і меценатів на благодійному мистецькому аукціоні «PROMIN», який відбувся в травні цього року у Львівському національному театрі опери та балету. Дякуємо усім, хто долучився, за підтримку та турботу про наше майбутнє покоління», – зазначила Марія Малачинська.

Читайте також: У львівському перинатальному центрі відкрили відділення виходжування недоношених діток

Нагадаємо, минулого року у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі відкрили банк грудного молока. Це спеціалізована структура для збору, перевірки, обробки, зберігання та розподілу донорського грудного молока серед новонароджених, які його потребують через медичні покази. Першочергово йдеться про недоношених дітей та хворих доношених дітей.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!