Від початку повномасштабної війни на Львівщині зареєстрували понад 4,5 тисячі підприємств

956 0
Йдеться про 4 284 ФОПи та 336 юридичних осіб.
Фото: "Прогрес"

Фото: "Прогрес"

Від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого і до сьогодні на Львівщині зареєстрували 4 620 підприємств. Йдеться про 4 284 ФОПи та 336 юридичних осіб. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Щодо галузей, у яких найбільше зареєстрували підприємства ФОПи, то йдеться про комп’ютерне програмування та дизайн, роздрібну й оптову торгівлю, транспортну промисловість та транспортні послуги, ресторанну діяльність і послуги харчування, а також салони краси та перукарські послуги.

Читайте також: На Львівщину переїхало вже півтори сотні релокованих підприємств. Хто серед лідерів

Бізнесів юридичних осіб найбільше у таких галузях, як роздрібна і оптова торгівля, харчова, будівельна промисловість, комп’ютерне програмування і дизайн та транспортні послуги.

Нагадаємо, що на Львівщині від початку великої війни зареєстрували найбільшу кількість нових підприємств. Загалом в Україні від початку повномасштабної війни зареєстрували понад 30 тисяч підприємств. Лідирує – комп’ютерне програмування. А як повідомив під час дискусії на Tvoemisto.tv на тему «Давайте думати, де вихід. Якою є ситуація на Львівщині з міграцією та як це впливає на економіку?» директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, українці, які мають бізнес-план і наміри розпочати власну справу або розширити бізнес, можуть розраховувати на підтримку держави. Уряд планує створити 20 тисяч робочих місць для підприємців. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!