Від завтра ЛКП «Лев» йде на двотижневий карантин

1597 0
Працівники закликають небайдужих львів’ян придивитися до тварин та взяти когось собі в сім'ю або на перетримку.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

Вже цієї суботи, 1 січня, у ЛКП «Лев» розпочинається плановий щорічний карантин, який триватиме два тижні. Як повідомили у пресслужбі ЛМР, це необхідно, аби подбати про стерильність та чистоту усіх приміщень, транспорту, території й обладнання. Водночас, за словами очільника ЛКП «Лев» Андрія Пінчука, підприємство буде реагувати на ургентні випадки та приймати тварин у випадку травм чи покусів.

«Під час карантину ЛКП «Лев» буде продовжувати виїзди в ургентних випадках, зокрема, коли собака вагітна або тічкуюча, травмована тварина або та, яка вкусила – має бути відловлена для карантину. Жодна травмована тварина не буде випущена на вулицю, тому що вона не виживе», – каже Андрій Пінчук.

Читайте також: Львівські волонтери просять не закривати ЛКП «Лев» на період зимових свят

На час карантину тварин обіцяють віддати на перетримку або ж залишити на підприємстві у тих приміщеннях, де будуть почергово проводити дезінфекцію.

Із 15 січня планують повноцінно відновити свою роботу. Також працівники закликають небайдужих львів’ян придивитися до тварин на сайті та взяти когось собі в сім'ю або на перетримку.

Нагадаємо, що львівські волонтери зверталися до міської влади та керівництва ЛКП «Лев» з проханням перенести щорічний карантин у ЛКП «Лев» на теплу пору року. Водночас перенести його на підприємстві вважають недоцільним.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!