Відсторонення працівника Генштабу від роботи та протест під посольством росії. Головні події дня у Києві

726 0
Дайджест новин за 12 травня.
Київ, Фото: з відкритих джерел

Київ, Фото: з відкритих джерел

Стрільба у спальному районі 

У соцмережах з’явилась інформація, що посадовець Генерального штабу погрожував охоронцям та відвідувачам житлового комплексу в столиці.

Пізніше міністр оборони Олексій Резніков відреагував на інформацію. «За моїм наказом розпочате службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України – керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення. Створено відповідну комісію на чолі з заступником Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком. На час розслідування посадовець відсторонений від виконання обов’язків», – написав він. 

Якщо у встановленому порядку підтвердяться факти, що внаслідок дій посадовця була загроза настання тяжких наслідків, а саме – ризик для життя та здоров’я дитини, буде зроблено все для справедливого покарання. 

Затримання колаборанта 

На в’їзді до столиці прикордонники затримали прихильника російської армії з Горлівки. Він підтримував дії окупантів, обмінювався фото та відеофайлами обстрілів. Тепер чоловіком займеться Служба безпеки України.

Акція протесту 

Біля будівлі посольства російської федерації відбулася акція протесту «Останній день росії».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!