Київ

Вночі усі ворожі шахеди на Київ було виявлено та знищено, – КМВА

874 0
Київ зазнав третю атаку ворога за останні 6 днів. Попередньо без жертв та руйнувань.
SHAHED-136/131. ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО СТРАТКОМ ЗСУ

SHAHED-136/131. ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО СТРАТКОМ ЗСУ

У Києві, за попередньою інформацією, збили всі цілі. Без жертв і руйнувань, інформацію уточнюють. Про це йдеться в повідомленні КМВА.

У Києві та Київській області тривогу оголосили близько 00:15. Близько 00:55 у Києві та Київській області працювала ППО, повідомили в ОВА і КМВА. Відбій повітряної тривоги у Києві та всіх областях відбувся о 04:52. 

Загалом сили оборони України цієї ночі збили 21 ударний безпілотник іранського виробництва Shahed-136/131, ворог застосував до 26 дронів. Їх випустили з північного напрямку (Брянська область) та з півдня – східне узбережжя Азовського моря. Більшість із них, 21 дрон – збили в зонах відповідальності ОК «Центр», «Схід» і «Південь».

У Дніпропетровській області збили 7 дронів. Є пошкодження адмінбудівлі. Сталася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Наслідки ще уточнюють.

ТЕГИ: дрони

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!