Усе більше росіян відмовляються воювати в Україні, – розвідка

1424 0
Росіяни звертаються до своїх рідних за допомогою, але у військових частинах їм кажуть, що солдати в Криму.
Один з перших російських полонених

Один з перших російських полонених

На Херсонщині і Миколаївщині різко збільшується кількість російських військових, які відмовляються продовжувати участь у війні. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. 

«Побачивши реальну силу захисників України та зрозумівши свої найближчі перспективи, окупантів вже не цікавить легкий заробіток та можливість мародерства, які їм обіцяли перед вторгненням в Україну», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: «Цю війну ми вже програли». Полонені російські пілоти просять вибачення в українців за бомби

Як зазначають в Міноборони, загарбники звертаються також до своїх родичів з проханням посприяти їх поверненню додому, а командири окупаційних підрозділів намагаються ізолювати «відказників», які відмовляються від подальшої участі у війні від решти особового складу та тримати під охороною.

«В той же час на території країни-агресора після звернення родичів «відказників» до військових частин їх запевняють, що з солдатами все добре і вони перебувають на території Криму», – додають в Міноборони.

Зазначимо, що станом на сьогодні, 20 березня, загальні бойові втрати противника з 24 лютого становлять 14 700 живої сили. Також росіяни втратили вже 476 одиниць танків та 1 487 бойових броньованих машин. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!