Вибухотехніка зі Львівщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

837 0
Нагороду вручили сім'ї полеглого воїна.
Фото умовне

Фото умовне

Вибухотехніка зі Львівщини Дмитра Ривака посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручили сім'ї полеглого воїна. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський.

«За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові Дмитра Ривака нагородили орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)», – йдеться в повідомленні.

Довідково:

Дмитро Ривак — старший лейтенант поліції, старший інспектор з особливих доручень сектору спеціального вибухотехнічного обладнання Управління вибухотехнічної служби Національної поліції України. Проживав у селі Підбірці поблизу Львова. Навчався у Підбірцівському ліцеї. Закінчив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького. У мирний час був приватним підприємцем.

Із 2014 року виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у складі добровольчого батальйону «Свята Марія». Із 2017 до 2019 року займав посаду інспектора-вибухотехніка вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції в Луганській області. Згодом працював у Департаменті міжнародного поліцейського співробітництва та Управлінні вибухотехнічної служби Національної поліції України. З початку повномасштабного вторгнення та збройної агресії російської федерації проти України Дмитро Ривак у складі зведеного загону вибухотехнічної служби шукав та знешкоджував вибухонебезпечні предмети.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!