Сімох Героїв зі Львівщини посмертно нагородили орденами «За мужність»

641 0
Нагороди вручили родинам Героїв.
Фото умовне

Фото умовне

Сімох військовослужбовців, родом зі Львівщини, посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороди вручили родинам Героїв. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили військовослужбовців з Великомостівської громади – Володимира Коляду та Володимира Дацківа. Нагороди вручили рідним наших Героїв. У Львівській ОВА державні нагороди вручили сім’ям Володимира Вітка, Тараса Тисовського, Василя Лукашонка, Сергія Калини та Миколи Іваника», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ще один захисник зі Львівщини отримав нагороду від Головнокомандуючого ЗСУ

Нагадаємо, що бійця з Борислава Миколу Нінадовського посмертно нагородили почесним орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Наказ про його присвоєння президент України підписав ще в березні 2023 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!