Як виглядають бокси Львівської інфекційної лікарні, де можуть лікувати хворих на коронавірус. Відео

5357 1
Усі аналізи пацієнтів, у яких підозрюють коронавірус, скеровуватимуть у київські лабораторії.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

У Львівській обласній інфекційній лікарні є вісім боксів, де розміщуватимуть людей із підозрою на коронавірус. Там одночасно можуть розмістити 20 людей.

Медики отримуватимуть повідомлення про те, що до них везуть пацієнта, телефоном. У боксі встановлена вентиляційна система, що очищує повітря, медикаменти, маски. Насамперед у пацієнта братимуть мазок на коронавірус, що скеровуватимуть у обласний лабораторний центр, звідти, своєю чергою, мазок посилатимуть на дослідження в Київ. 

Після огляду пацієнта, медики мають знезаразити костюм. До інфекційної лікарні будуть скеровувати лише тих, у кого буде підозра на вірус. Усіх, хто контактував із хворим, скеровуватимуть у Немирівський протитуберкульозний санаторій.

Нагадаємо, на міжнародних пунктах пропуску у Раві-Руській, Шегинях та Кроковці на Львівщині, а також у львівському аеропорту, всіх пасажирів, які повертаються з-за кордону, перевірятимуть на симптоми коронавірусу. 

Наталія Лазарович


Читайте також:
1 Березня, 2020 16:06
Галина А бокси на території інфекційної лікарні чому не показали. Там ще обладняння з часів Австро-Угорської імперії.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!