Які вулиці у Львові цієї зими посипатимуть реагентами, піском та сіллю. Перелік

1910 0
Внутрішньоквартальні дороги посипатимуть піскосумішшю.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Цієї зими для Львова закупили 100 тон реагентів. Ними посипатимуть центральну частину міста, зокрема пішохідні зони: пл. Ринок, вулиці – Галицька, Кадедральна, Руська, Сербська, Староєврейська та  прилеглі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: Чим можуть замінити піскосуміш у Львові і скільки це коштуватиме

Окрім цього, для міста закупляють сіль і піскосуміші. За словами Ірини Маруняк, сіль працює до –10 градусів, а піском посипатимуть підйоми, коли буде холодніше, ніж 10 градусів морозу.

«На посипання доріг сіллю хочемо перейти, аби не засмічувати дощоприймачі і на весну мати чистіші дороги. Так, кожен район визначив перелік таких вулиць для цього», – каже вона.

Зокрема, у Галицькому районі сіллю посипатимуть пр. Свободи, пл. Міцкевича, Галицьку та Різні, вул. Під Дубом, вул. Галицьку, вул. Підвальну, вул. Торгову, пр. Чорновола та Шевченка. У Франківському районі посипатимуть вул. Володимира Великого, вул. Наукову, вул. Стрийську й вул. Кульпарківську.

У Залізничному – вул. Любінську, вул. Патона, вул. Виговського, вул. Городоцьку. У Шевченківському – пр. Чорновола, вул. Липинського, вул. Ярошенка, вул. Шевченка, вул. Мазепи, вул. Варшавську, вул. Грінченка, вул. Богдана Хмельницького. У Личаківськогому – вул. Личаківську, вул. Зелену, вул. Опришківську, вул. Пасічну, вул. Вашингтона, вул. Багряного, вул. Дорога Кривчицька та Тракт Глинянський. У Сихівському районі посипатимуть сіллю пр. Червоної Калини, вул. Зелену, вул. Хуторівку, вул. Стрийську, вул. Стуса, вул. Сихівську. Внутрішньоквартальні дороги посипатимуть піскосумішшю.

Читайте також: Як у Львові прибирають зимову піскосуміш. Відео

Нагадаємо, торік замість піскосуміші у Галицькому районі Львова для посипання вулиць узимку почали використовувати реагенти, оскільки депутати підтримали відповідну петицію. Тоді реагенти коштували місту 4 млн грн.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!