Яку професію в ІТ-галузі обрати? У мережі з'явився безкоштовний тест

5619 1
Фонд BrainBasket розробив та виклав у вільний доступ профорієнтаційний тест для всіх, хто хоче працювати в ІТ-галузі, але ще не визначився з конкретною професією.
фото: watcher, strichka.com,erudyt.net

фото: watcher, strichka.com,erudyt.net

Щоб допомогти усім охочим опанувати ІТ-професію правильний перший крок, BrainBasket розробив профорієнтаційний тест, який допомагає визначитись з ІТ-професією. Мета тесту – зорієнтувати людину згідно її схильностей та підказати, на які ІТ-професії слід звернути увагу в першу чергу. Тест є безкоштовним і був розроблений командою BrainBasket із залученням фахівців провідних ІТ-компаній та навчальних центрів, зокрема Ciklum, Cognience, Epam, Bionic University.

Після проходження тесту генерується графічна схема, яка наочно демонструє, до якої саме ІТ-професії користувач має більшу схильність. Кожна з професій має детальний опис, створений за матеріалами dou.ua на основі інтерв’ю з представниками цих професій. Таким чином, користувач не просто отримує рекомендацію, що йому слід звернути увагу, наприклад, на спеціальність бізнес-аналітика, а й вичерпну інформацію про цю професію.

Тест розрахований, у першу чергу, на «світчерів» (людей, які прагнуть змінити свою професію на професію в сфері ІТ; від англ. «to switch» – переключатись), оскільки містить запитання щодо освіти та попереднього досвіду роботи, але може також бути корисний і студентам, і школярам старших класів.

Профорієнтаційний тест є частиною оновленого порталу BrainBasket.org, який створений спеціально для охочих потрапити в ІТ-галузь. На порталі представлена інформація про навчальні центри України, освітні заходи, ключові ІТ-професії, учбові матеріали та кар’єрні можливості в ІТ.

Джерело: watcher

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
24 Вересня, 2016 21:55
Аня Для мене актуальна робота тестувальником ПЗ, до речі, навчалась у них qaschool.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!