Україна

Єврокомісія: Україна має розпочати переговори про вступ до ЄС до кінця місяця

456 0
Україна нещодавно схвалила план реформ, які є умовою виділення багатомільярдної макрофінансової допомоги ЄС на найближчі роки.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн підтвердила, що Україна виконала всі необхідні умови для початку переговорів про вступ до ЄС до кінця цього місяця. Про це повідомила «Європейська правда» з посиланням на заяву Урсули фон дер Ляєн на Ukraine Recovery Conference 2024 в Берліні.

Глава Єврокомісії зазначила, що Україна нещодавно схвалила план реформ, які є умовою виділення багатомільярдної макрофінансової допомоги ЄС на найближчі роки.

«Україна виконала всі кроки, які ми визначили. І саме тому ми вважаємо, що ЄС повинен розпочати переговори про вступ з Україною вже до кінця цього місяця», – заявила Урсула фон дер Ляєн.

Читайте також: Що має виконати Україна, щоб увійти до Євросоюзу

Нагадаємо, що 24 лютого 2024, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, прем’єр-міністри Італії, Канади та Бельгії також прибули до Києва, щоб продемонструвати солідарність з Україною у другу річницю російського вторгнення. Також до Києва з візитом приїхав колишній премʼєр Великої Британії Борис Джонсон.

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!