Юристи-волонтери у Львові консультуватимуть військових та їх сім'ї

2969 0
У Львові на базі громадської ради при головному управлінні юстиції Львівської області та ІГО «Допомога Армії України» розпочинає роботу громадська приймальня, в якій юристи-волонтери надаватимуть юридичну допомогу військовослужбовцям, постраждалим в зоні АТО, та членам їх сімей.
Фото: links-rw.com

Фото: links-rw.com

Як розповів координатор «Допомоги Армії України», голова Громадської Ради при ГУ юстиції області Олексій Дегтяренко, потреба в такій приймальні виникла у зв’язку з численними зверненнями матерів та дружин бійців, які не знають долі своїх синів та чоловіків, котрих відправили в зону АТО, інформує Львівський портал.

За словами експерта, є факти порушення трудових прав в частині збереження робочих місць хлопців, що воюють на Сході. Такі дії прямо суперечать Кодексу законів про працю України, Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та низці інших нормативно-правових актів.

«Саме для таких та інших випадків кричущої несправедливості і буде працювати юридична приймальня», - наголосив юрист.

Громадська приймальня юристів-волонтерів працюватиме за адресою: вул.Липинського, 54/26а. З письмовими скаргами та заявами варто звертатися за адресою: пл.Шашкевича, 1. Письмові консультації також можна отримати через пошту [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!