Політична реклама

Завтра у дитячих клубах Львова святкуватимуть свято Миколая

1974 0
18 грудня від 15.00 до 19.00 год. Святий Миколай завітає в дитячі клуби Залізничного району: «Мандри» (вул. Комарова, 3), «Родинний клуб» (вул. С.Петлюри, 37), «Імпульс» (вул. Городоцька, 293), «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6); Клуб «Пілот» (вул. С.Петлюри, 39).

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Також на день швидше Свято Миколая матиме клуб «Берегиня» Франківського району (вул. Граб’янки, 13, 15:00 год.). Невеличка театралізована вистава, вірші та пісні до Св. Миколая, веселі конкурси та забави будуть 19 грудня в іншому клубі Франківського району на святі «Миколай здійснює дитячі мрії» (16.00 год, «Калинове намисто», вул. В.Великого,11).

Ікони Святого Миколая підготували гуртківці Дитячих клубів Галицького та Личаківського районів. Відкриття виставки робіт та тематична вечірка очікує на дітей 19 грудня о 16.00 год. в клубі «Ровесник» (вул. Ф. Ліста, 2).

Подарунок на свято підготували для дітвори вихованці дитячого хору «Радуниця». 

19 грудня о 10.30 год. хор завітає з виставою «Капці для Святого Миколая» до учнів СЗШ № 54. Кожен клуб Шевченківського району готує виступ, який презентує на Святі Миколая 20 грудня о 16.00 год. в клубі «Дозвілля» (вул. Замарстинівська, 71). 

Також Святий Миколай прийде до дітвори на свято в актовий зал по вул. Вороного, 6 (Коледж легкої промисловості) 20 грудня, 16.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!