Зеленський пропонує провести переговори з Путіним у Єрусалимі

4332 0
Єрусалим кращий, ніж Мінськ, де проходили попередні переговори, адже Білорусь – союзник Росії.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Президент України Володимир Зеленський звернувся до прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета з проханням провести переговори між Україною та Росією та допомогти їм стати посередником, передає Європейська правда. 

«Наш президент вважає Ізраїль єдиною демократичною державою, яка має чудові відносини як з Росією, так і з Україною, і яку можна використати для полегшення цих переговорів», – сказав посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Він також зазначив, що Єрусалим є кращим, ніж Мінськ, де проходили попередні переговори, оскільки Білорусь є близьким союзником Росії, а Україна не «вірить у легітимність» нинішнього лідера Білорусі Олександра Лукашенка.

Читайте також: «Ця ніч буде дуже важкою. Доля України вирішується саме зараз», – президент Зеленський

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський закликав європейців допомогти Україні, адже сьогодні ми відстоюємо мир не тільки для своєї країни, а для всієї Європи. Попри санкції ЄС та США, російські танки продовжують атакувати українські міста, не припиняють стріляти в звичайних українців.

Володимир Зеленський звернувся і до глави РФ. Сьогодні по всій території України йдуть бої, продовжує він. Щоб зупинити загибель людей, президент України запропонував Путіну сісти за стіл переговорів. А своє звернення глава держави завершив словами до бійців ЗСУ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!