12 песиків ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

3101 0
Львів’ян закликають прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі знаходяться під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Facebook.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з вихованцями комунального підприємства.

Норовлива блакитноока Нерсі – молода красуня, яка потребує чіткого господаря, що приручить її. Для сваго нового господаря собака стане і охоронцем, і другом.

Нера, собачка з найзворушливішим поглядом. Невеликого зросту, спокійна, може проживати в квартирі

Вайт, молодий та дуже красивий собака. Виважений, слухняний, добре гуляє на повідку та піддається навчанню. Чудовий собака-компаньйон, друг та охоронець.

Ларі, молодий та активний собака, який потребує активного господаря, що зможе достатньо часу приділяти цьому гіперактивному красеню

Емма, молода собачка-красуня. Спокійна та уважна, піддається навчанню, може проживати в квартирі та в сім'ї з дітками, які люблять тварин.

Маленька собачка Мурашка, молода активна та грайлива. З нею не буде сумно, підійде для проживання в квартирі, у родині, де є діти, які люблять тварин

Молода собачка Чіка з обережністю ставиться до людей. Але, коли відчуває себе безпечно, з радістю лащиться. Вона - справжня собачка-друг.

Бублик – молодий, активний, грайливий та веселий собачка. Швидше буде другом, аніж охоронцем. Песик-компаньй, який з радістю буде супроводжувати в довготривалих прогулянках.

Молода Кіта – енергійна та пильна собачка, добре гуляє на повідку, слухняна та добре піддається навчанню

Чейз – молодий метис ягдтер'єра, шукаємо для нього господаря, який знається на цій породі.

Рудий красень Роккі енергійний, грайливий, пильний та дружній собака. 

Невеличка і дуже ніжна красуня Ніка - найкращий друг і компаньйон для всієї родини

Фото ЛКП «Лев»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!