12 вихованців ЛКП Лев шукають нових господарів. Фото

5099 0
Львів’ян закликають прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
Фото: Анастасія Мигидюк

Фото: Анастасія Мигидюк

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі знаходяться під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні комунального закладу на сторінці у Facebook.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з чотирилапими вихованцями ЛКП «Лев».

Себастіан. Молодий собака віком до одного року. Активний та життєрадісний. Наразі привчається до нашийника та повідка, але ходити на задніх лапках йому більше до вподоби

Леся. Молоденька чорнявка віком до 1 року. Метис німецької вівчарки, знає деякі базові команди і добре піддається навчанню.

Бася. Молодесенька зворушлива собачка, також віком близько 1 року. Наразі трішки ляклива, проте обожнює, коли її чухають за вушком. 

Грейсі. Метис міні-лайки, собачка-позитив. Ця красуня потрапила до ЛКП "Лев" понад місяць тому після ДТП.

Еліс. Молода собачка віком до одного року. Енергійна, любить спілкування з людьми, обожнює гратися та ходити на довгі прогулянки. 

Віола. Молоденька кудлата красуня віком до 1 року. Хитра і красива, як лисичка. Дружня до людей та інших тварин.

Міла. Метис спанієля. Активна, але наразі трішки з недовірою ставиться до людей.

Бородата дівчинка Кася ще досі у нас. Неймовірно ніжна, віддана і мила собачка. 

Раміна – метис стаффордширського тер'єра, проте зовсім невеличка. Наразі ще не зовсім довіряє людям. 

Чорно-біла молода собачка Слава після нашого грумінгу та уроків з кінологом стала цілком ручною та чемною красунею-чистюлею. 

Самса. Молоденька дівчинка віком до 1 року. Уважна і пильна, дружня до інших тварин, а от людей наразі підпускає до себе з обережністю.

Макс. Дуже далекий метис такси. Дуже симпатичний і зворушливий.

«Собака володіє одною прекрасною якістю – вона пам'ятає добро. Вона охороняє будинок своїх благодійників до самої смерті. Візьмуть собаку з ЛКП «Лев», отримайте вірного друга та охоронця! І, головне, подаруйте комусь теплому та вірному шанс на нове і щасливе життя!», – йдеться у повідомленні.
Нагадуємо, що ЛКП «Лев» працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56 у Львові. Телефон (068) 535-45-45.

Фото: Анастасія Мигидюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!