Політична реклама

Абітурієнтів, які порушують правила ЗНО, заборонять повторно складати тести

1398 0
У Львівській області під час тестувань ЗНО у 41 абітурієнта знайдено заборонені електронні пристрої - флешки, мікрофони й навушники.

Як додала Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, загалом у всіх пунктах РЦОЯО (а це крім Львівщини ще й Волинь і Рівненщина) позбавили права складати ЗНО 69 осіб.

Кількість порушників від Львівського РЦОЯО складає 13% від випадків по всій Україні - загалом електронні пристрої вилучено у 529 осіб.

Уся ця кількість - приблизно два пункти тестування, - сказала пані Середяк. - Це достатньо багато.

Міністерство має наміри уже з наступного року впровадити новацію щодо позбавлення участі в ЗНО на ддва роки тих, хто використовує заборонені електронні засоби.

Цього року не було зафіксовано жодного випадку викиду в інтернет тестових завдань, як це було минулоріч, - сказала пані Середяк.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!