Аби відкрити нове управління міліції у Львові 2015 року, візьмуть грант в ЄС

2889 0
Нове міське управління міліції у Львові планують відкрити 2015 року поблизу автовокзалу на вулиці Стрийській. Будівля має бути п’ятиповерховою, мати зручні приміщення, виглядати дуже сучасно та «відкрито» – бути повністю скляною. Раніше будівництво було призупинено через брак коштів, тому міліція очікує на грантові кошти.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

На будмайданчику вже звели чотири поверхи і навіть почали працювати над п’ятим, однак через Майдан і всі події, які почалися в Україні після революції, будівництво зупинили, пише Львівська пошта.

Аби вирішити цю проблему, міліціонери шукали спонсорські кошти, зокрема, звернулися по грант до Євросоюзу. Як розповів начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко, від Європейського Співтовариства вже прийшло підтвердження – гроші дадуть.

«Європа готова надати 6 мільйонів євро на те, щоб добудувати наше міське управління міліції, а також провести інші необхідні роботи, зокрема, доставити камери відеоспостереження… Тож ми зможемо втілити заплановане європейським коштом. Це реальні дії, а не обіцянки «до виборів», – сказав Сергій Зюбаненко.

Читайте також: Реформа міліції у Львові: як міліціонерів зроблять чеснішими?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!