Активістів, які розфарбовують мости у Львові, просять узгоджувати дії з мерією

2533 0
Міський голова Львова Андрій Садовий попросив усіх активістів, які мають бажання розмалювати у національні кольори турнікети, огородження, мости чи інші речі, звертатись у місто для погодження таких дій.
Фото активістів

Фото активістів

«В мене є велике прохання до львів’ян, які патріотично налаштовані, якщо вони мають додаткові кошти і мають можливість щось пофарбувати, хай прийдуть в мерію, ми скажемо, що треба зробити. Бо коли вони, наприклад, помалювали сьогодні бордюр, завтра дощ, а цей бордюр чи турнікет помальований у кольори національного прапора, на ньому буде бруд – це не красиво, так робити не можна. Це порушення і неповага. Маєте енергію і кошти, прийдіть, ми скажемо, що треба розмалювати», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомили у прес-служба Львівської мерії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!