Київ

Активісти збирають кошти на захист будинку Родіна і будівлі «Квіти України» у судах

704 0
«Мапа Реновації» бореться із варварською забудовою Києва
Фото: Мапа Реновації

Фото: Мапа Реновації

Організація «Мапа Реновації» розпочала кампанію з адвокації спадщини в судах та збирає гроші на адміністративні витрати. Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

Команда вже отримала грант на умовах співфінасування від організації «Громадський контроль». Завдяки цьому вони зможуть захищати будинок Осипа Родіна та «Квіти України» у правовій площині спільно з юридичною фірмою Axon Partners.

«Це фінансування забезпечить юридичний супровід судових справ, а на нас покладаються адміністративні витрати. Тож якщо ви вболіваєте за долю цінної історичної забудови Києва, то будемо раді вашим донатам», – йдеться у дописі.

Картка-моно: 5375 4112 0674 1345

Також «Мапа Реновації» закликає підписатися на акаунт на buymeacoffee і отримати квиток на екскурсію чи консультацію.

Про ці два будинки детальніше ми писали у минулому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!