Американці назвали три причини, чому варто інвестувати в Україну

2453 0
Американська торгова палата в Україні підготувала огляд української економіки на 2016 рік – путівник для ведення бізнесу, у якому визначили найперспективніші галузі для інвестицій.
Фото: ukrgolos.com.ua

Фото: ukrgolos.com.ua

Опитування членів Американської торгової палати (166 респондентів) показало, що найбільш прогресивною і перспективною галуззю є сільське господарство, – передає VIDIA.

Читайте також: Коли українським компаніям чекати іноземних інвестицій: аналіз українського ринку

Фахівці визначили три причини інвестувати в Україну.

«Ми розуміємо, що на зміни потрібен час. Зараз надзвичайно важливо дотримуватися обраного курсу. Безперервні рішучі реформи поступово, але докорінно, поліпшать економічну ситуацію», – вважає Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні.

Читайте також: Чотири поради для досягнення успіху від Андрія Гундера

Також фахівці виокремили головні проблеми, які стають на заваді ведення бізнесу. Це корупція, правова система та бюрократизація.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!