Андрій Садовий пояснив, навіщо на час карантину носити з собою документи

3744 0
Поліція перевірятиме тих, хто має бути на обов’язковій обсервації.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Міський штаб із протидії коронавірусу у Львові рекомендує мешканцям носити із собою документи. що посвідчують особу. Як пояснив під час брифінгу міський голова Андрій Садовий це пов’язано з тим, що з-за кордону до Львова повернулись багато людей, які мали б 14 днів бути на самоізоляції.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи. Нові правила карантину у Львові

«До Львова заїхала велика кількість людей і ми повинні знати, хто є. Як тоді поліція буде контролювати тих людей, які мають бути на самоізоляції. Якщо людина йде по вулиці, у неї можуть перевірити документи. Це наша з вами безпека. Якщо людина приїхала з-за кордону і дала зобов’язання два тижні бути на карантині, це має бути зроблено», – сказав він.

Львів’ян також закликають повідомляти правоохоронців про порушення самоізоляції. До слова, вчора на Львівщині виявили двох чоловіків, які порушили умови самоізоляції. Їм загрожує штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн.

Читайте також: Від штрафу до криміналу: Як ЛОДА стежитиме за порушниками правил карантину

Нагадаємо, що уряд увів обов’язкову двотижневу обсервацію тим, хто повернувся з-за кордону. За даними прикордонної служби з 16 березня в Україну усіма напрямками – авіаційним, залізничним, автобусним та пішохідним повернулося близько 160 тисяч громадян.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!