Австрія припиняє авіасполучення з Україною, Великою Британією, Нідерландами та Росією

1587 0
Громадянам Австрії наполегливо рекомендують повертатися з цих країн.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Австрія припинить авіасполучення з Україною, Великою Британією, Нідерландами та Росією. Про це, як повідомляє ORF, заявив канцлер країни Себастьян Курц, оголошуючи про подальші обмеження для боротьби з коронавірусом. У свою чергу, посол України в Австрії рекомендує тим, хто був на курортах в Тіролі та Санкт-Антоні пройти тест на виявлення коронавірусу.

Громадянам Австрії наполегливо рекомендують повертатися з цих країн. 

Читайте також: РФ та Білорусь скасовують залізничне сполучення в Україною. Перелік потягів, які не курсуватимуть

МЗС Австрії також закликало своїх  громадян вирушати на батьківщину і з інших країн, оскільки багато з них закривають транспортне сполучення. Крім того, там може не бути належного медичного обслуговування.

У свою чергу, посол України в Австрії Олександр Щерба на своїй сторінці у Фейсбук написав, що громадянам України, які нещодавно відвідували місто Тіроль, рекомендують пройти тест на виявлення коронавірусу.
 
За словами посла, це особливо стосується тих, хто відпочив на австрійському курорті Ischgl у Тіролі. Він додав, що також випадки зараження були зафіксовані у Санкт-Антоні. У кого ж можливості тест зробити немає, то варто залишитись в самоізоляції.
 
Нагадаємо, уряди Литви, Естонії, Росії у зв’язку з поширенням коронавірусу запроваджують обмежувальні заходи. А Іспанії, Франції, Ізраїлю посилюють діючі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!