База даних усіх підприємств Львівщини. Де переглянути онлайн?

5663 0
Інформацію про підприємства Львівщини відтепер можна знайти в єдиній базі даних. Усіх охочих потрапити до переліку або виправити дані про своє підприємство просять зголоситися.
фото: ipress.ua, novadoba.com.ua

фото: ipress.ua, novadoba.com.ua

Департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА створив базу, де містяться основні відомості, контакти, попит та пропозиції підприємств області. "Завдяки створеній базі можна отримати інформацію про попит та пропозицію товаровиробників Львівщини, зокрема групи споживачів, сезонні коливання попиту, наявність конкурентів, вироби-конкуренти, – розповів директор департаменту Василь Лозинський. – Це сприятиме розширенню ринків збуту продукції та послуг, налагодженню ділових зв'язків між підприємцями та інвесторами".

Читайте також: Бюджет Львівщини відтепер можна відслідковувати онлайн

Як інформує прес-служба Львівської ОДА, для формування даного переліку використані різноманітні статистичні дані, звіти, матеріали торгово-промислової палати, результати анкетування керівників підприємств Львівщини.  Ознайомитись із напрацьованою базою можна за посиланням.

Підприємців, інформації про яких немає у переліку або вона є неточною, просять заповнити онлайн-анкету або зателефонувати за номером (032) 261-26-46 чи написати на електронну адресу: [email protected].

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!