Блокування схеми незаконного перетину кордону та евакуація постраждалих до Львова. Головне за добу

844 0
Коротко про важливі події доби, що минула.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. Сповіщення сирен про повітряну небезпеку в області упродовж доби 8 липня не було. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів прибула ще 301 людина.

До Перемишля зі Львівщини вирушили 880 осіб.

Кордон. Кордон на виїзд на усіх переходах області перетнули 18 тисяч 490 людей.

Схема незаконного перетину кордону. СБУ заблокувала на Львівщині ще один канал, яким незаконно переправляли чоловіків призовного віку за кордон. Організував його 38-річний житель області. Він виготовляв фальсифіковані документи, з якими чоловіки безперешкодно перетинали кордон. Вартість трьох пакетів «документів» оцінив у 7500 доларів США.

Правоохоронці затримали підозрюваного під час отримання першої частини коштів у розмірі 1000 доларів США. Йому уже повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) ККУ. Обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Диверсії. Поліція області опрацювала 1565 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!