Політична реклама

Будинки львів’ян більше не опалюватимуть

1271 0
Сьогодні, 10 квітня, міський голова Львова підписав розпорядження про завершення опалювального сезону 2013-2014 р.

З 10 квітня припиняється подача теплоносія до житлових будинків, повідомляє прес-служба Львівської мерії. Натомість до бюджетних та інших установ опалення може подаватися на основі листів-звернень.

«У зв’язку із раптовим похолоданням, опалювальний сезон 2013-2014р., як ніколи, необхідно було розпочати швидше. У Львові, згідно розпорядження міського голови, подачу опалення ми розпочали 1 жовтня 2013 р. Фактично на два тижні швидше звичного терміну. Проте, вже в перші дні опалення подавалося практично до всіх житлових будинків та стовідсотково до усіх садочків, шкіл і медичних установ.

Однак, зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося 4 рази зупиняти цей опалювальний сезон: три рази осінню минулого року і один раз в березні цього року. Така практика поки не дуже властива іншим містам України, однак ми розуміємо, що нашим споживачам не потрібне тепло, коли тепло на дворі, тим більше, що за це доведеться ще й платити», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!