Політична реклама

Через футбольний матч 11 березня у Львові - зміни у русі громадського транспорту

1232 0
11 березня, у день футбольного поєдинку на «Арені-Львів» між клубами «Карпати» та «Таврія» для зручності вболівальників громадський транспорт додатково курсуватиме з двох трансферних зон: з площі Петрушевича та площі перед кінотеатром ім.Довженка, що на Сихові. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Транспорт працюватиме за тою ж схемою, що і під час відкриття футбольної арени та під час проведення перших матчів. Окрім автобусів, що їдуть до ТЦ «Кінг-Крос» та тролейбусів, які курсують до Автовокзалу, з двох трансферних зон відправлятимуться і автобуси великої вмістимості. Також розглядаємо можливість пустити до Автовокзалу тролейбуси від університету ім.І.Франка», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Нагадаємо, матч між футбольними клубами «Карпати» та «Таврія» відбудеться 11 березня на стадіоні «Арена-Львів» о 16:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!